Írd meg a legnagyobb kulináris élményedet a Czurda Riesling-ről, és nyerj 6 palackot
top of page
Keresés

Írd meg a legnagyobb kulináris élményedet a Czurda Riesling-ről, és nyerj 6 palackot

Frissítve: 2022. dec. 21.



Kóstold meg otthon az ünnepi menü mellé vagy éttermekben a CZURDA Rizlingek száraz vagy édes változatát, és oszd meg velünk a tapasztalataidat – mihez ittad, és miért passzolt jól az ételhez. Ha inkább otthon tervezed kóstolni, a bort itt megvásárolhatod (https://wineloverswebshop.hu/kereses?description=0&keyword=CZURDA Szőlőskertje Győrszemerén). Ha étteremben, ezeken a helyeken megtalálhatod.


Ha írsz egy kb. 500 szavas véleményt, sorsoláson veszel részt, és nyerhetsz egy karton, azaz 6 palack száraz Czurda rizlinget, amelynek értéke több mint 50 ezer forint.


Véleményedben mindenképp legyen benne, hogy HOL és MIHEZ ittad a bort, MIÉRT passzolt jól az ételhez, és mekkora ÉLMÉNYT okozott számodra. Kérlek, a TELJES NEVEDET is add meg, posztold saját Facebook, LinkedIn profilodon vagy a Divino-n majd küldd el a linket a henrik.czurda@nomano.ch email címre január 20-ig.


Ha még képet is küldesz az ételről és/vagy a borról, az külön öröm számunkra.

A játékban a 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt, ezenkívül bárki: chef, sommelier, rock star, laikus borkedvelő, profi borszakértő stb. A legjobb posztokat kitesszük a CZURDA Facebook oldalra és weboldalra, valamint a Winelovers Facebook oldalára is.



8 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page