top of page

SZÁLLÍTÁS ÉS KÉZBESÍTÉS

Köszönjük, hogy a meglátogattad CZURDA Szőlőskertje Győrszemerén oldalunkat és nálunk vásároltál. Szállítási szabályzatunk a következő feltételek mellett érvényes:

Kizárólag 6 üveget tartalmazó dobozokban szállítunk.

 

Belföldi Szállítási Szabályzat (érvényes Magyarországon)

Szállítási idő

Kérjük vedd figyelembe, hogy nagy számú megrendelés egy időben történő beérkezése esetén a szállítási idő néhány nappal megnövekedhet. Amennyiben megrendelésed szállításával kapcsolatban jelentős késedelemre lehet számítani, mindenképpen kapcsolatba lépünk veled telefonon vagy e-mailen keresztül.

 

Szállítási díjak és várható kézbesítési idő

A megrendelését terhelő szállítási díjak a fizetés megkezdése előtt kerülnek kiszámításra.

A 55 000 HUF alatti megrendelések szállítási költsége 5000 HUF.

 

Szállítás visszaigazolása

Amint a megrendelt termékek elhagyják raktárunkat, egy a megrendeléshez kapcsolódó e-mailt küldünk majd. 

 

Vámok és adók

A rendelésedet terhelő vámokat és adókat illetően minden felelősségtől mentesülünk. Minden a szállítás folyamán, illetve azt követően felmerülő többletdíj a vásárló felelőssége, és őt terheli (adók,stb.).

 

Sérült csomag

A szállítás során bekövetkező sérülésekre és elveszett csomagokra vonatkozó felelősség alól teljeskörűen mentesülünk. Amennyiben a megrendelésed sérülten kerül kézbesítésre, kérjük lépj kapcsolatba a kiszállító céggel és tegyél panaszt.

 

Kérjük, minden a sérült csomagolást bizonyító csomagolóanyagot, valamint sérült árut tegyél félre és őrizd meg a panasz benyújtása előtt.

Nemzetközi Szállítási Szabályzat

Magyarországon kívülre rendszerint nem szállítunk. 

 

bottom of page