Grand 2024, Budapest
top of page
Keresés

Grand 2024, Budapest

Frissítve: ápr. 15.

Az elmúlt hétvégén a CZURDA Riesling ismét nagy sikerrel mutatkozott be a WineLovers-Events Grand Budapesten. Magyarország minden tájáról összegyűltek a borbarátok, hogy megkóstolhassák a kiváló borválasztékot, és a CZURDA Riesling állt a középpontban.


A finom egyensúlyukról és elegáns karakterükről ismert boraink meghódították a jelenlévők szívét és ízlését. Az érzékek ünnepe volt, és a CZURDA Riesling minden egyes kortyja felejthetetlen élményt jelentett.


A nagy népszerűséggel azonban nagy kereslet is jár. El vagyunk ragadtatva és hálásak vagyunk a boraink által kiváltott lelkesedésért, és sajnálattal jelentjük be, hogy elfogyott a készletünk.


De ne aggódjon, a jó hír már várat magára! A CZURDA Riesling 2023-as évjáratát jelenleg a legnagyobb gondossággal készítjük elő. Az új évjárat várhatóan májusban vagy júniusban kerül palackozásra és lesz kapható minden borkedvelő örömére. Sajnos, ebben az évjáratban még mindig alacsony terméshozammal számolunk - a terjeszkedés fiatal szőlőtőkéi még növekedésben vannak.


Jegyezze fel a következő évjáratot a naptárába, vagy küldjön nekem most egy e-mailt. Maradjon naprakész, és kövessen minket a Facebookon, hogy értesüljön a friss hírekről, és megtudja, mikor biztosíthatja saját CZURDA rizling készletét.














22 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page