top of page

Apostel
Pajta
Kerti munka, erdő és mező alapanyagainak gyűjtögetése, piacozás, termelőkkel való kapcsolattartás, vendégeknek személyesen szervírozott fogások... A klasszikus helyi ízek modern formában való megjelenítése legalább annyira élvezetes számomra, mint a főzés maga. Hitvallásom legfontosabb alapja a minőség, a regionalitás és a szezonalitás, valamint az, hogy gasztronómia élményt nyújtsunk a vendégeknek.
CSEKE GÁBOR, Sommelier, 20 éve foglalkozom borral. Soha nem a nagy nevek, kizárólag az igaz borok, a rejtett kincsek felkutatása motivált a borkínálat kialakítása során. Szeretem a kisebb, de “ütős” borlapot, mert ha ügyesen frissítjük, ezeken is rengeteg izgalmas tételt tudunk megmutatni a vendégeinknek.
+36 70 416 33 88

bottom of page