![Czurda front nachbearbeitet MINIMUM.jpg](https://static.wixstatic.com/media/e367a1_952ac7f3e5b84280b58318dfd096aa3d~mv2.jpg/v1/crop/x_0,y_406,w_1045,h_372/fill/w_81,h_22,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/Czurda%20front%20nachbearbeitet%20MINIMUM.jpg)
Apostle
** STAND
A Stand étteremben a magunk által megkövetelt precizitással, pontossággal és eleganciával dolgozunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a fenntartható fejlődésre, a terroirra, a regionális és szezonális alapanyagokra, a magyar termelőkkel történő együtt gondolkodásra és közös munkára, és ami a legfontosabb, az ízre. Étlapunkon elsősorban a magyar alapanyagok adta lehetőségeket törekszünk bemutatni, illetve saját elképzelésünket a magyar konyháról, hogy az minden szempontból megfeleljen a modern kor és a kortárs gasztronómiával szembeni elvárásoknak. Egyszerű, átgondolt ételeket kínálunk, és az ízek egyensúlyára, az alapanyagok megfelelő összehangolására koncentrálunk.
A minőségben nem ismerünk kompromisszumot, ugyanakkor az a célunk, hogy vendégeink kényelmesen, nyugodt környezetben kapjanak maradandó élményt. A konyhában nagy erővel és szenvedéllyel dolgozunk, és ételeinket feszengés nélkül prezentáljuk a tradicionálisan elkészített legjobb magyar és európai borok kíséretében.
Varga Norbert 1973-ban született Budapesten és 2002-ben az Alabárdos Étteremben kezdte meg sommelier pályafutását, hogy pár évvel később az olasz borokra specializálódott L’Enoteca Borbárban folytassa azt. Most ö a STAND-ban a Maître Sommelier.
+36 30 785 9139
![Apostle](https://static.wixstatic.com/media/e367a1_a9d9e34f920341ff94fa7f1242ca8bac~mv2.png/v1/fill/w_486,h_483,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/Image-empty-state.png)