BOR & ÉTEL PÁROSÍTÁS workshop - öt borhoz tíz falat - minden kombinációban.
Frissítve: 2022. ápr. 12.
Czurda Henrik egyedülálló ételpárosítás workshopra invitálta azokat, akik szeretik az izgalmas, élményszerű tanulást. A budapesti Kóstolom Borbárban megrendezésre került workshop azoknak is szólt, akik a vendéglátásban dolgoznak, és mélyítenék boros gasztronómiai tudásukat. A résztvevők először eddigi tudásukat mozgósítva megtippelték, hogy melyik étel melyik borhoz passzolhat, majd szisztematikusan végig kóstolták az összes bort az összes ételhez.
Az étel falatkákat Pethő Balázs (ex Csalogàny26), a hazai csúcsgasztronómia egyik úttörő mesterszakácsa készítette el, Czurda Henrik pedig 5 kiváló hazai fehérborral készült.
A végén együtt rakták össze a szavazások alapján, hogy melyik étel melyik borhoz illett leginkább. Így érzéki tapasztalatok által közelítették meg a párosítás alapjait!

















































